Erbjudanden

Längdskidpaket

Ulricehamn är känt som en av Västsveriges mest snösäkra platser och har en stark skidtradition. På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Lassalyckan kan idag stoltsera med en Nordeuropas modernaste konstsnöanläggningar. Vilket i sin tur har gjort att man på Lassalyckan har kunnat arrangera flera världscupstävlingar i längdskidor.

I längskidpaketet ingår det 2 övernattningar i ett av våra bekväma vandrarhemsrum med egen toalett och dusch på rummet. Tillgång till stort gemensamt kök för självhushållning. Spårkort ingår under en dag på Lassalyckan.
Pris från: 1 300 kronor för 2 personer.

Vill du lägga till tjänster som slutstädning, lakan, frukost, mer skidåkning, hotellstandard och så vidare finns såklart den möjligheten.

Spårstatus

Alpinpaket

Ulricehamn Ski Center är en komplett vintersportanläggning med 8 nedfarter och 7 liftar, med varierande svårighetsgrad, samt ett parkområde med hopp, räcken och boxar.

I alpinpaketet hos oss ingår två övernattningar i ett av våra bekväma vandrarhemsrum med egen toalett och dusch på rummet. Tillgång till stort gemensamt kök för självhushållning.

OBS! Eftersom backen har begränsning på antal personer pga rådande Covid-19-läge får vi göra de förändringar som krävs för stunden. Liftkort måste förköpas. Vill du vara säker på att få tag på liftkort för specifika dagar rekommenderar vi dig att boka det själv först och ordna logi hos oss sedan. När du bokar logi hos oss uppger du att du bokat liftkort för skidpaket och får 10% rabatt på hostel- eller hotellrum för besväret (gäller ej tillvalen och lägenheten).

alt 2 Kontakta oss med önskemål om vilka dagar ni vill åka och vi bokar liftkorten åt er. Vi reserverar oss dock mot slutsålda datum.


Pris från: 1 300 kronor för 2 personer för hostel 2 nätter enbart logi (Liftkort kostnad per dag: vuxen 355 kr, ungdom 7-15 300 kr, barn 0-6 145 kr)

Vill du lägga till tjänster som slutstädning, lakan, frukost, hotellstandard och så vidare finns såklart den möjligheten.

Ulricehamn SkiCenter – Få koll på platsbokning och nedfarter samt boka liftkort här

Gäller under vintersäsongen 2020/2021. Med reservation för snöläge och Covid-läge. Boka direkt med hotellet på 0321-10550 alt info@hotellnyboholm.se.

Upptäck skidorten Ulricehamn – Läs mer om vad du kan göra i vår fina stad