Erbjudanden

Längdskidpaket

Ulricehamn är känt som en av Västsveriges mest snösäkra platser och har en stark skidtradition. På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Lassalyckan kan idag stoltsera med en Nordeuropas modernaste konstsnöanläggningar. Vilket i sin tur har gjort att man på Lassalyckan har kunnat arrangera flera världscupstävlingar i längdskidor.

I längskidpaketet ingår det 2 övernattningar i ett av våra bekväma vandrarhemsrum med egen toalett och dusch på rummet. Tillgång till stort gemensamt kök för självhushållning. Spårkort ingår under en dag på Lassalyckan.
Pris från: 1 300 kronor för 2 personer.

Vill du lägga till tjänster som slutstädning, lakan, frukost, mer skidåkning, hotellstandard och så vidare finns såklart den möjligheten.

Spårstatus

Alpinpaket

Ulricehamn Ski Center är en komplett vintersportanläggning med 8 nedfarter och 7 liftar, med varierande svårighetsgrad, samt ett parkområde med hopp, räcken och boxar.

OBS! Eftersom backen har begränsning på antal personer pga rådande Covid-19-läge får vi göra de förändringar som krävs för stunden och förändrar vårt ursprungliga Alpinpaket.

Liftkort måste nämligen förköpas. Och det går du enklast på UlricehamnSkis webbplats, länk finns nedan.


Prisexempel: 1 300 kronor för 2 personer i delat hostelrum i 2 nätter

(Liftkort kostnad per dag: vuxen 355 kr, ungdom 7-15 300 kr, barn 0-6 145 kr)

Vill du lägga till tjänster som slutstädning, lakan, frukost, hotellstandard och så vidare finns såklart den möjligheten.

Ulricehamn SkiCenter – Få koll på platsbokning och nedfarter samt boka liftkort här

Gäller under vintersäsongen 2020/2021. Med reservation för snöläge och Covid-läge. Boka direkt med hotellet på 0321-10550 alt info@hotellnyboholm.se.

Upptäck skidorten Ulricehamn – Läs mer om vad du kan göra i vår fina stad