Coronainformation

Vi följer aktuella restriktioner och regler vår Regering och myndighet uppmanar oss till.

Du som gäst är viktig för oss. Vi är ett litet hotell med få i personalen och tummar inte på städningen. Rummen städas alltid noggrant mellan gäster oavsett pandemi eller inte. Vi städar dock inte under din vistelse just nu om du inte extra vill att vi gör det. 

Vi har placerat ut handsprit på fler ställen på hotellet och uppmanar till att hålla avstånd.

I gästköket uppmanar vi våra gäster att hålla avstånd, hålla ordning och städa efter sig. Här städar vi såklart varje dag.

Beroende på hur många som bor hos oss kan du komma att få boka en tid för din frukost så vi glesar ut antalet i frukostmatsalen. Du får ta med dig frukosten till rummet eller be om ett frukostpaket. Beställs vid bokning eller senast kl 15 dagen innan.

Vi ber om förståelse under denna tid om vi behöver göra förändringar som kan påverka din vistelse, vi gör allt vi kan för att hålla oss och dig frisk. Vi ber dig göra detsamma. Har du symptom, stanna hemma. Vi har generösa avbokningsregler. Har du bokat ditt rum på bokningskanaler som tex booking.com eller expedia mfl ber vi dig kontakta dem vid förändring och avbokning. Annars kontaktar du oss.

Receptionens öppettider kan variera denna tid då vi inte har så stor personalstyrka just nu. Därför ber vi ofta om en ankomsttid när du checkar in så vi kan anpassa oss efter det. Skulle du behöva prata med oss och vi inte är på plats går det bra att ringa till oss, vi är inte långt borta.

Vi känner stor tacksamhet för dig som kommer och bor hos oss och vill att du ska känna dig trygg och välkommen.